Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana no dóna per finalitzades les obres de millora de l'accessibilitat en les quals porta quasi 100.000€ invertits

 En els últims dies s'han completat una sèrie d'actuacions amb un pressupost total pròxim als 100.000 €.

L'Eliana continua millorant en accessibilitat gràcies a les obres que recentment ha escomés l'Ajuntament en diversos punts de la població. Aquestes accions ajudaran a facilitar els desplaçaments a veïnes i veïns ja que se suprimeixen barreres arquitectòniques i es milloren les voreres de la localitat.

Una d'elles correspon al carrer Romeral, on s'ha dut a terme un canvi de secció de vial a un només sentit, augmentant i renovant les voreres en un costat del carrer i construint un embornal. Aquesta actuació es va donar per finalitzada el mes d'octubre passat i ha suposat una inversió de 11.000 €.

El carrer Begoña ha sigut un altre dels llocs on s'han reparat les voreres deteriorades en la zona del vial on s'instal•len els llocs del mercat dels dimecres. La inversió d'aquesta obra ha sigut de 5.000 €.

Al carrer Marines l'actuació consisteix en l'eliminació d'escalons que accedien a la calçada i generació d'un pas de vianants accessible, una obra molt demandada pel veïnat que ha suposat una inversió de 5.000 euros.

Ja al Parc de la Pineda, l'actuació s'ha centrat principalment en la instal•lació d'una rampa d'accés i escala amb barana enfront del centre de dia, la qual cosa millorarà sensiblement l'accessibilitat a la principal zona verda del municipi. A aquesta actuació cal sumar-li l'eixample de la calçada en la zona anomenada del “bosqueto” per a millorar la circulació de vehicles en doble sentit, la rampa d'accés a l'Espai Tarrazona al carrer Martín Plaja i la de l'avinguda Alcalde Enrique Daries al costat de la rotonda de Corts Valencianes, totes elles amb un pressupost de 76.000 €.

En total, la inversió en totes aquestes obres d'accessibilitat ascendeix a quasi 100.000 €, finançades íntegrament amb fons municipals.

Per a l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, “aquestes obres milloren la qualitat de vida de les persones en general però sobretot de les que pateixen discapacitats que minven la seua mobilitat. De fet, les actuacions responen a suggeriments de les veïnes i veïns que es troben en aqueixa situació”.
.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal