Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consistori de Bétera compleix una reivindicació històrica i instal·la una jardinera longitudinal en l'avinguda Mila Reial

Bétera:


  •  Ja han començat els treballs per a crear una barrera verda que millore estèticament la pantalla acústica entre la CV-336 i l'avinguda Mila Reial.

 

Després d'anys sol·licitant una solució estètica i visual, els veïns i veïnes de Torre en Conill disposaran d'una gran jardinera que millorarà visualment la pantalla acústica entre la CV-336 i l'Avinguda Mila Reial.

Així, l'Ajuntament de Bétera compleix amb una reivindicació històrica en la zona. "Continuem lluitant per a donar als veïns i veïnes uns millors espais, per a atendre les seues necessitats. Volem aconseguir establir zones concordes a un municipi més verd", ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

D'aquesta manera, i tal com ha indicat la regidora d'Obres, Gloria Campomanes, "es minimitzarà l'impacte visual que suposa la pantalla acústica" situada en una via de circulació urbana que comunica amb les residències unifamiliars de la zona.

Aquest espai enjardinat comptarà amb una mena de mescla de substrats que afavorisquen el creixement de les espècies arbustives i a més disposarà de reg per degoteig per al seu manteniment.

Igualment, una vegada finalitzada aquesta barrera verda, es realitzarà una altra actuació en la zona amb la col·locació de guals asfàltics i passos per als vianants elevats que permetran la reducció de la velocitat en la via. "És fonamental que la ciutadania residisca còmodament en el nostre municipi, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes també és important per a nosaltres", ha conclòs la regidora d'Obres.

 


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon