Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera reforça la protecció i prevenció en edificis municipals i llança la campanya "avança el teu sopar" de suport a l'hostaleria

 Són noves mesures front al COVID-19

  • I a més fa costat a l'hostaleria local amb cartelleria i la posada en marxa de la iniciativa “Avança el teu sopar”.

 “Busquem convertir els nostres edificis municipals en espais el més segurs possibles”, ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío qui ha explicat les noves mesures anticovid que s'estan posant en marxa des del Consistori perquè “tota prevenció és poca per a garantir el benestar dels nostres veïns i veïnes, la nostra prioritat són ells”.

El Cementeri municipal ha sigut un dels primers llocs on l'Ajuntament ha instal·lat uns dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics. Durant la jornada de Tots els Sants tots els assistents han realitzat una correcta desinfecció de mans gràcies a aquests nous dispensadors que a més s'aniran col·locant pels diferents edificis públics.

Des de l'àrea d'Edificis Municipals i Sanitat estan situant dispensadors de gel hidroalcohòlic amb pedal i automàtics que faciliten la desinfecció de tots els usuaris i que permeten que ningú toque els dispensadors. Alguns d'aquestos dispensadors s'han instal·lat en zones exteriors perquè funcionen amb energia solar i suposa, a més, una mesura sostenible amb el medi ambient.

La col·locació d'aquests dispensadors permetrà que es dose la quantitat adequada, ajudarà a convertir aquesta mesura en un hàbit saludable i reforçarà la seguretat tant per als veïns i veïnes com per als empleats que treballen amb atenció al públic.

Una atenció en la qual s'ha prevalgut, des de l'inici de la pandèmia, que siga telemàtica i el mínimament presencial possible i que a més es continua gestionant mitjançant cita prèvia. Aquesta mesura evita els desplaçaments innecessaris i l'acumulació de persones a les portes dels edificis municipals.

Així mateix s'ha reforçat l'organització per a l'accés als edificis públics que es regula gràcies al treball de personal municipal qui igualment realitza un control de temperatura dels usuaris.

D'altra banda, la regidoria de Comerç i Indústria continua fent costat al teixit empresarial del municipi i ha repartit entre el sector hostaler local cartelleria específica que recull les últimes mesures establides per les autoritats sanitàries per a la seua protecció i la de la clientela. També dins de la campanya “Ara més que mai, comerç local!” s'ha realitzat una iniciativa de suport a la restauració perquè els veïns i veïnes acudisquen abans a sopar, per a facilitar, així, els tancaments i complir amb la restricció de circulació de 00:00h a 06:00h.

Unes mesures a les quals se'ls aniran sumant moltes altres en benefici de la salut de la ciutadania de Bétera.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon