Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria rebrà més 1 milió d'euros de la Diputació a través del Pla d'Inversions 2020-2021

Llíria:

La Diputació de València ha concedit a l'Ajuntament de Llíria un total d'1.065.702 euros a través del Pla d'Inversions per al bienni 2020-2021. La capital del Camp de Túria té previst desenvolupar huit projectes amb estes ajudes.

El primer tinent d'alcalde, Joanma Miguel, ha valorat molt positivament esta important subvenció de la institució provincial, "amb obres que suposaran una injecció per a contribuir al foment de l'activitat econòmica i la generació d'ocupació a la localitat, en estos difícils moments generats per la crisi econòmica de la pandèmia".

En este sentit, la segona tinenta d'alcalde i regidora d'Obres, Fina Torrijo, ha explicat que estes ajudes "serviran per a dur a terme diverses actuacions de millora en l'entorn urbà i en les instal·lacions municipals de diverses zones del municipi, i que han sigut treballades per les diferents àrees del consistori".

La inversió més important, amb 271.385 euros, es realitzarà en la reurbanització de la plaça de la Vila Antiga, carrer de la Mare de Déu, plaça del Bon Pastor i un tram del carrer Torre de la Reina.

A més, amb el Pla d'Inversions de la Diputació, l'Ajuntament de Llíria executarà els següents projectes: xarxa general de sanejament de les unitats d'execució UE-18 Urbanització Monteblanco i UE-19 Urbanització Sant Vicent (86.000€); construcció de nínxols prefabricats i rehabilitació de l'edifici d'accés al cementeri municipal  (250.000€); dotació d'equipament esportiu de skate park al poliesportiu El Canó (153.000€); condicionament dels camins rurals del Pla de Sord i la Pista Primera (100.000€); rehabilitació de l'edifici municipal de l'Escola de Dansa per a solucionar les filtracions d'aigua existents (33.000€); canvi a il·luminació LED dels camps de futbol 11 en El Canó (145.000€); i finalment l'elaboració d'un Pla Urbà d'Actuació Municipal, per a planificar les actuacions estratègiques a futur de l'entramat urbà de la ciutat (23.317€).



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon