Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana programa les Matinals per a Gent Gran com activitat lúdic-cultural als matins de l'últim diumenge de cada mes

La Regidoria de Persones Majors posa en marxa una activitat lúdic-cultural per als matins de l'últim diumenge de cada mes.

L'Àrea de Persones Majors de l'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa, amb la col•laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes, una programació d'activitats dirigida a aquest sector del públic amb l'objectiu d'oferir espectacles d'oci, cultura i entreteniment en els matins de l'últim diumenge de cada mes. Amb el títol de Matinals per a Gent Gran, l'activitat arrancarà diumenge que ve 25 d'octubre i hi ha programades quatre sessions fins al 27 de desembre, totes elles a les 12 del matí al Cinema d'Estiu.

El cicle s'inicia amb l'actuació del duo Livianas Provincianas, amb un espectacle titulat “Es mi hombre” que constitueix tot un homenatge al cuplet. Per al mes de novembre hi ha previstes dues sessions, una extraordinària el diumenge 22 amb un monòleg de Carol Tomás, còmica referent “de la terreta”, que inclou el tradicional homenatge a la persona de major edat del municipi, i la del diumenge 29 amb l'actuació del Cor de l'Eliana i la seua “Escoleta” amb un concert titulat “Retrobem-nos”.

Amb aires nadalencs es tancarà la programació en aquest atípic 2020 el diumenge 27 de desembre, amb música dels anys 50 i les harmonies vocals del trio WOT, que faran un recorregut pels principals clàssics nadalencs de l'època. 

Per a poder assistir als esdeveniments, dirigits a persones majors, cal obtindre invitacions a través de la web www.elientrada.es, amb un màxim de quatre per persona. Per als qui tinguen dificultat per a poder accedir a les invitacions per aquesta via, la Regidoria posa a la disposició de la ciutadania el Servei d'Orientació i Informació Cultural, on presencialment els dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores al Centre Sociocultural podran rebre assistència per a aquesta fi.

La regidora de Persones Majors, Eva Santafé, considera que aquest col•lectiu ha sigut molt castigat per la pandèmia i és un dels quals ha patit en major mesura les seues conseqüències, per la qual cosa “es mereixen més que mai poder gaudir d'aquesta mena d'espectacles en un entorn que els oferisca totes les garanties de seguretat sanitària”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon