Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació adequa la zona annexa al barranc de Mandor de L'Eliana

Els treballs s'han dut a terme en tres parcel·les de propietat municipal amb una superfície total de 0,53 hectàrees, en una zona fins ara considerada marginal pel fort pendent i la presència de vegetació invasora.

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l'àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha destacat les obres fetes al costat del barranc de Mandor en el municipi de l'Eliana com "un nou espai integrat en l'actual parc de la Pineda, permetent l'accés a persones amb mobilitat reduïda i augmentant les zones d'oci per a la ciutadania".

 Les obres, que formen part del programa de Recuperació d'espais degradats, han inclòs "la instal·lació d'una passarel·la i una escala per als vianants amb la finalitat de comunicar el barranc amb el carrer dels Rosers, una zona annexa al parc de la Pineda", ha explicat la vicepresidenta Amigó.

 Els treballs s'han dut a terme en tres parcel·les de propietat municipal amb una superfície total de 0,53 hectàrees, en una zona fins ara considerada marginal pel fort pendent i la presència de vegetació invasora.

 Les actuacions han consistit en la neteja i el desbrossament, la construcció de murets de contenció del terreny, que a més serviran de bancs per al descans dels visitants, la realització d'una zona d'esplai caní i la revegetació de la parcel·la.

 El projecte d'adjudicació va ascendir a 48.151 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 80% (38.521 euros) i la resta, 9.630 euros, l'ajuntament de l'Eliana. Les obres han sigut executades per Proena S.L.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon