Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra prepara un reglament de responsabilitat social

L’Ajuntament de Serra està treballant en l’elaboració d’un Reglament de Responsabilitat Social de Serra. Esta setmana s’ha presentat el projecte i s’ha constituït la comissió tècnica que supervisarà les accions i que participarà i ajudarà en tot moment a l’equip redactor.

La comissió tècnica integra les 4 vessants de la responsabilitat social, la individual amb José Luis Cervera, l’associativa amb Amparo Navarro representant de l’Ampa Ceip Sant Josep, la corporativa, amb Yolanda Aliaga i la pública amb l’empleada municipal, Lara Utrilla.

Durant les pròximes setmanes es duran a terme accions informatives a la població a través d’un díptic informatiu i l’elabaoració de xicotets vídeos on els representants de les diferents vessants explicaran què és la responsabilitat social des de la perspectiva que representen.

També s’ha ficat en marxa un qüestionari online per a que la ciutadania participe . El Mateix qüestionari es farà pels carrers de la població per a que els col·lectius que no tenen accés a internet puguen realitzar-lo.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon