Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rep una subvenció de 40.000 euros per a la consolidació de la muralla del Castell de Vilamarxant

Vilamarxant:

Esta ajuda, oferida per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, es concedeix per a projectes de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana.

D'esta forma, la Regidoria de Patrimoni i Turisme, dirigida per Xavier Jorge, disposarà de capacitat per a dur a terme este projecte de consolidació de la muralla del Castell i, així, assegurar la seua permanència en el temps.

El Castell de Vilamarxant és un bé patrimonial de gran importància, ja que és d'època islàmica i va ser construït aproximadament en els segles XII i XIII. En definitiva, una petjada de la història de Vilamarxant que des del govern local es pretén posar en valor per la seua rellevància patrimonial.

Xavier Jorge, regidor de Patrimoni i Turisme, ha destacat la importància d'esta subvenció de la Conselleria per a dur a terme este projecte de gran importància local i autonòmica: “Comptem amb un bé de gran rellevància i que hem de protegir com mereix perquè les generacions futures també puguen conéixer la història a través del patrimoni”.

“El Castell és un senyal d'identitat de Vilamarxant. I per eixe motiu hem de protegir-ho. Esta subvenció ens permetrà actuar sobre la muralla per a aconseguir la seua consolidació i frenar el pas del temps”, ha acabat Jorge.

Esta subvenció se suma a la que el Consistori ja va obtindre per a convertir el pont de ferro en un carril cicloturista que acabarà unint Vilamarxant amb el Parc Natural del Túria, Benaguasil i Riba-roja del Túria.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon