Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra ha preparat l'inici del curs amb seguretat per alumnes i professors


L'Ajuntament de Serra ha treballat de valent conjuntament amb el CEIP Sant Josep de Serra i l’Escoleta Infantil Municipal per garantir una tornada a les aules segura. Vora dos-cents xiquets i xiquetes han començat hui el curs escolar i prop de 40 de l’Escoleta Infantil Municipal ho feren la setmana passada, sis mesos després de què es tancaren els col·legis per la crisi sanitària.

La regidoria d’Educació ha treballat durant l’estiu per garantir la seguretat de tot l’alumnat.

Així durant les últimes setmanes s’han acabat els treballs de neteja i desinfecció i s’han instal·lat tots els equipaments anticovid, estores de desinfecció, dispensadors hidroalcohòlics... A més a més, la brigada de serveis desinfectarà cada dia les diferents entrades i rodalies del centre de primària i d’educació infantil de 0 a 3 anys. L’equip de neteja del CEIP Sant Josep s’ha reforçat amb una persona més que treballa durant l’horari lectiu i també el personal docent a l’Escoleta Infantil.

“No anem a escatimar esforços per garantir la seguretat de tots i totes als centres educatius” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Des de la regidoria d’Educació s’ha treballat durant tot l’estiu conjuntament amb les direccions dels centres per preparar els espais. Afeix Tusón qui fa una crida a la responsabilitat. “Apel·lem a la responsabilitat de tots i totes. No podem baixar la guàrdia. Si seguim les normes i els protocols tot anirà bé. ”

Durant l’estiu també s’han realitzat tasques de manteniment en obra i pintura al centre escolar i a l’Escoleta Infantil Municipal s’han dut a terme obres de millora de tota l’edificació i recinte.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon