Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra la Setmana de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre

Llíria:

Un any més, la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria commemora la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que es desenvoluparà del 16 al 22 de setembre, en el qual les activitats que se solen realitzar cada any seran substituïdes per accions que podran materialitzar tant els serveis municipals com la ciutadania.

Enguany, ha apuntat el regidor de l'àrea, Paco García, “a causa del Covid-19, i coincidint amb el retorn a les aules de l'alumnat de Llíria, una de les accions que es proposa fer als pares i mares que viuen al nucli urbà, és que, especialment durant estos dies, no usen el cotxe per a portar als menuts als centres educatius i s'acudisca caminant, tant en l'entrada com en l'eixida”.

Igualment, García ha assenyalat que se celebrarà el Dia sense Cotxes, en el qual el Servei Municipal de Transport Públic prestat per la concessionària Edetania Bus, serà gratuït el dia 22 de setembre en totes les seues línies, tant les que donen servei al nucli urbà, com a l'hospital i urbanitzacions. Així, “és una manera de conscienciar a la ciutadania de l'ús de mitjans alternatius per a poder fer els seus desplaçaments sense haver de recórrer al cotxe privat, amb el clar objectiu d'avançar cap a uns hàbits més sostenibles, segurs i saludables”.

“Llíria amb bici”
Al llarg de tota la setmana i amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i promoure una mobilitat activa i saludable, totes les persones que es facen una foto amb les lletres de “Llíria Sostenible” davant algun dels monuments locals, la pengen en el seu Facebook amb l'etiqueta #LlíriaSostenible20, el nom del monument i etiqueten a @aytolliria, entraran en un sorteig de 10 lots de publicacions locals de la Xarxa Biblioteques de la ciutat.

D'altra banda, des de la Regidoria de Joventut s’ha organitzat per al diumenge 26 de setembre, a les 9.30 hores, una eixida amb bicicleta fins al Parc de Sant Vicent. Les persones interessades a participar poden apuntar-se en el telèfon 607037796.  




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon