Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera inicia treballs de millora en el poliesportiu municipal

L'Ajuntament de Bétera inicia treballs de millora en el poliesportiu municipal
.
Els treballs s'estan duent a terme en els accessos entre les pistes esportives i el pavelló per a millorar-los i així evitar l'acumulació d'aigua pluvial.
També es construirà un magatzem auxiliar per a guardar tot el material existent en les instal·lacions.

L'àrea d'Esport ha emprés unes millores en el condicionament del poliesportiu municipal de cara a l'inici del nou curs esportiu. L'alcaldessa de Bétera i regidora delegada de l'àrea d'esports, Elia Verdevío, ha visitat hui les zones on s'estan escometent aquests treballs que suposaran uns millors accessos entre les pistes i el pavelló així com un espai on emmagatzemar el material esportiu.

"Volem les millors instal·lacions esportives per al nostre municipi, per consegüent, estem treballant en l'adequació dels diferents espais del poliesportiu perquè tots els nostres veïns i veïnes gaudisquen d'aquests", ha indicat la regidora d'Esports, Elia Verdevío.

Fins al moment, l'accés a la pista multiusos, les pistes de tennis i de frontó es trobaven en un acabat de paviment de formigó d'una edat superior a 30 anys que presentava foradades i desperfectes. Les obres que s'estan duent a terme, a més d'escometre un nou pavimentat, també suposaran la prolongació del col·lector per a la recollida d'aigües pluvials amb la instal·lació d'un embornal. Tot això "amb la finalitat d'evitar que s'acumule l'aigua quan plou", ha explicat Elia Verdevío.

Al mateix temps, les instal·lacions del poliesportiu no disposen de zones de magatzematge, per la qual cosa forma part d'aquesta actuació l'execució d'un magatzem al costat del frontó, que ha sigut recentment reformat. La construcció d'aquest magatzem disposarà d'una superfície de 90 metres quadrats com a espai diàfan "que ajudarà a l'apilament de tots els materials disponibles en el nostre poliesportiu", ha afegit la regidor d'Esport.

Aquests treballs s'engloben com una actuació acollida al Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon