Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Una concentració reivindica a València la República i demanen un referèndum davant la fugida de Juan Carlos

En la plaça de l'Ajuntament i amb eslogans que demanaven un procés Constituent i un referèndum de consulta al poble per a dir la forma de elecció del cap de l'estat 

En la concentració han participat diferents col·lectius que han sol·licitat la consulta al poble sobre la Prefectura de l'Estat han estat molt crítics amb la corrupció de la Corona, s'han referit als diferents processos internacionals que se segueixen contra Juan Carlos i exigeixen que es procedeixi a investigar l'origen dels fons que es troben en paradisos fiscals.

Tots ells han recordat els diferents períodes històrics i les terminacions monàrquiques, sempre d'igual forma, sortint del país per corrupció.

La concentració que no és l'última, sinó com han indicat els assistents, l'inici ràpid del que serà tota una línia de manifestacions al setembre per a reivindicar aquest referèndum.

Video de la "Radio i Televisió del Poble

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :