Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria demana que els fons de la UE arriben a les Entitats Locals


El ple de la corporació aprova la proposta per unanimitat de tots els grups

El tinent d'alcalde de Llíria,  García Latorre, va defendre en el ple la proposta d'instar al Govern de Coalició d'Espanya perquè els 140 mil milions d'euros del Fons de recuperació de la UE per a finançar la reconstrucció de les economies dels països membres, arribe també a l'esfera municipal.

Segons García, les entitats locals són una anella clau en la reactivació econòmica i social. Són les administracions junt amb les CCAA que més han contribuït a pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

El govern de Coalició ha de cooperar i distribuir les ajudes de manera proporcionada entre les tres administracions, estatal, autonòmica i local, ja que de les tres depèn el poder establir un pla de reconstrucció que mantinga l'estabilitat econòmica, laboral i de prestacions socials.

L'edil de Llíria afig que, la participació de les Entitats Locals, com a expressió del principi de subsidiària, deu veure's com un element actiu i determinant de l'èxit de les polítiques públiques en la superació dels efectes adversos de la pandèmia en l'orde social i econòmic. El factor de proximitat facilita la màxima agilitat per a arribar tant a tot el territori com a tots els ciutadans.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :