Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria d'Esports de Vilamarxant apostarà per la pilota valenciana

Vilamarxant:

L'àrea dirigida per Gabriel Castellano incorporarà a les partides setmanals noves categories perquè siguen esdeveniments esportius de màxima difusió en l'àmbit local i autonòmic. D'esta forma, s'incorporaran partides de juvenils i de dones.

“En estos temps tan difícils per culpa de la pandèmia treballarem amb la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per a promocionar l'esport més autòcton del nostre territori”, ha explicat el Castellà.

“L'Ajuntament aportarà tots els recursos amb els quals compte per a facilitar que la pilota valenciana torne a ser un referent en el nostre municipi i no es perda entre els més joves, que volem que tornen a disfrutar en el trinquet d'este esport sent ells els grans protagonistes”, ha acabat Castellano.

Durant la partida de la setmana passada, Monrabal, referent de la pilota valenciana a Vilamarxant, i el seu company Francés van batre a Pere Roc II i Guillermo per 60-50.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon