Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Jornades de la Mancomunitat per a Joves Emprenedors Cooperativistes per al 10 de novembre

La Mancomunitat Camp de Túria ha preparat per al pròxim 10 de novembre de 9.30 hores a 14:30h. en el saló multiusos de Llíria una sessió destinada a joves.

Es tracta d'una activitat organitzada dins del ACORD Camp de Túria, programa que depèn de Promoció Econòmica. La jornada finançada per Divalterra i que forma part de la programació del AulaEmpresocial de la Universitat de València vol donar a conèixer les diferents maneres d'emprendre en l'economia social.

Els objectius de la sessió programada són els de donar a conèixer la fórmula d'emprenedoria en cooperatives entre els estudiants i professors/as així com ADL’s de la comarca.

En la jornada s'introduirà al model cooperatiu com a alternativa a l'emprenedoria juvenil, a través d'un exemple, i de l'explicació teòric-pràctica dels aspectes conceptuals i de funcionament de les cooperatives, així com a la forma de constitució i gestió, indicant els avantatges del model social enfront d'altres fórmules d'empresa.

En les pròximes setmanes La Mancomunitat informarà de la manera d'inscripció a l'esdeveniment que serà totalment gratuït.


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :