Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Voluntaris controlaran les zones forestals de Vilamarxant durant este estiu

Vilamarxant:

Els voluntaris realitzaran una vigilància activa i prevenció d'incendis forestals, també controlaran el nivell d'aigua dels depòsits i basses per a actuar contra els incendis i difondran informació a veïns i visitants sobre les cremes i els incendis forestals.

Les brigades faran les seues tasques en el riu així com en les zones forestals de Les Rodanes, La Pea i La Llomaina. També en els llocs en els quals es troben xalets i habitatges.

D'altra banda, dissabte que ve, 18 de juliol, es realitzarà una jornada de formació per a nous voluntaris en l'alberg de 10 a 14 hores. Tota aquella persona que vulga acudir a esta sessió podrà fer-ho apuntant-se en l'e-mail mediambient@vilamarxant.es o en el telèfon 962710032.


Font de la publicació difusió https://ift.tt/2ZCXXXG
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon