Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Voluntaris controlaran les zones forestals de Vilamarxant durant este estiu

Vilamarxant:

Els voluntaris realitzaran una vigilància activa i prevenció d'incendis forestals, també controlaran el nivell d'aigua dels depòsits i basses per a actuar contra els incendis i difondran informació a veïns i visitants sobre les cremes i els incendis forestals.

Les brigades faran les seues tasques en el riu així com en les zones forestals de Les Rodanes, La Pea i La Llomaina. També en els llocs en els quals es troben xalets i habitatges.

D'altra banda, dissabte que ve, 18 de juliol, es realitzarà una jornada de formació per a nous voluntaris en l'alberg de 10 a 14 hores. Tota aquella persona que vulga acudir a esta sessió podrà fer-ho apuntant-se en l'e-mail mediambient@vilamarxant.es o en el telèfon 962710032.


Font de la publicació difusió https://ift.tt/2ZCXXXG
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :