Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visites guiades a Bétera per visitar l’Hort de les Alfàbegues


Per a donar visibilitat de la seua icona per excel·lència: la Alfàbega, l'Ajuntament ha decidit obrir l'hort atés que les festes enguany han hagut de suspendre's.

Les visites es realitzen tots els dijous del mes de juliol en horari de 09:30h a 10:30h
L'àrea de Turisme amb l'objectiu de donar a conéixer nostres Alfábegues ha posat en marxa durant tot el mes de juliol visites guiades a l’Hort dels Alfàbegues.

D'aquesta manera, tots els dijous d'aquest mes de 09:30h a 10:30h es pot sol·licitar en el mail turismo@betera.es la visita per a assistir amb plaça reservada.

Les visites han suscitat un gran interés d'assistència no sols a Bétera si no en tota la comarca “estem molt orgullosos de donar a conéixer el nostre símbol per excel·lència i que es conega més enllà de Bétera”, ha explicat el regidor de Turisme, Joaquín Gómez. Qui al seu torn ha manifestat “que és una visita gratuïta i que la poden realitzar des de qualsevol població veïna”.

Les visites s'organitzen en grups reduïts, amb places limitades i baix petició per a evitar aglomeracions. Aquesta activitat es realitza complint les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats competents.

Ja que la situació excepcional d'enguany ha fet que les festes queden suspeses “hem volgut que tots els veïns i veïnes, forasters i forasteres puguen gaudir de nostres Alfàbegas, vegen com les cultivem i sobretot com arriben a aconseguir aqueix tipus d'envergadura que ens ha fet posseïdors del Rècords Guinness en altura”, ha assenyalat el regidor de Turisme.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon