Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant construirà una nova Casa de la Joventut

Vilamarxant:

La creació d'este nou edifici municipal permetrà convertir a Vilamarxant en un referent de la comarca del Camp de Túria per la seua aposta per la joventut. Així mateix, es tractarà que la Casa de la Joventut entre en el llistat de Centres d'Informació Juvenil.

Esta és una de les inversions més importants dels pressupostos municipals de l'exercici 2020, aprovats pel ple el dimarts, i que suposarà un reforç per a donar resposta a les necessitats de la joventut de Vilamarxant.

Esta important inversió en la construcció de la nova llar juvenil del poble se suma a la recent contractació d'un tècnic per a l'àrea que coordinarà, junt amb el regidor Miguel Navarro, la política de l'Ajuntament en esta matèria.

La nova Casa de la Joventut, que es construirà en dos fases, comptarà amb una sala multiusos i dos espais contigus destinats a activitats informàtiques i audiovisuals.

Miguel Navarro, regidor de Joventut de Vilamarxant, ha indicat que esta inversió és “el major gest de compromís que té este equip de govern cap als joves de Vilamarxant”. “Ells són el futur del nostre poble”, ha afegit.

D'altra banda, l'alcalde Héctor Troyano ha comentat que cada euro que s'inverteix en la joventut “repercuteix en el futur a curt termini del nostre poble”.

“Volem que els joves de Vilamarxant se senten orgullosos del seu poble per ser referència en polítiques de joventut i, d'esta forma, construïsquen la seua vida en ell”, ha acabat el primer edil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon