Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra reprograma les rutes turístiques


L’Ajuntament de Serra ha tret un nou calendari de rutes turístiques gratuïtes dirigides tant a públic familiar com adult. A conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la covid 19, el calendari es va veure afectat i quatre rutes turístiques van haver de ser suspeses.

El calendari de rutes començarà este divendres amb la ruta teatralitzada En busca de l'Espasa perduda del Cid. Junt a esta, es realitzaran cinc rutes teatralitzades més fins a final d'any. La proposta singular d'aquest període serà Les escultures cobren vida, una ruta teatralitzada que recorre la Ruta de les Escultures que posa en valor el patrimoni monumental i cultural del municipi enclavat en el cor de la Serra Calderona.
A més, juntament amb l'oficina del Parc Natural de la Serra Calderona es realitzaran tres propostes més, una nocturna per a observar les ratapinyades en la cova Soterranya, una al castell al setembre i per a acabar l'any, una ruta per a commemorar el Dia de les Muntanyes.

Les rutes es realitzaran prenent totes les mesues de seguretat i limitació d’aforament a 30 persones degut a la covid19.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon