Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria també suspèn la fira de Bous, enguany no hi-haurà maltractament animal, encara que siga per la Covid-19


Comunicat sobre la Setmana Taurina de Llíria 2020

L'Ajuntament de Llíria i la Federació de Penyes Taurines de la localitat decidixen posposar-la definitivament a 2021

Representants de l'Ajuntament de Llíria i de la Federació de Penyes Taurines de la localitat han acordat hui, conjuntament, suspendre definitivament la Setmana Taurina de 2020, que en principi hauria de celebrar-se del 2 al 12 d'octubre, i posposar els actes al pròxim any.

Com ja ha ocorregut amb altres esdeveniments festius de la localitat per la situació actual originada per la pandèmia del Covid-19, s'ha valorat, des de la prudència i la responsabilitat, que no és possible realitzar-la amb totes les garanties de seguretat necessàries i amb el seu format tradicional.

També s'ha acordat organitzar durant eixes dates del mes d'octubre altres activitats culturals relacionades amb la festa taurina, amb els aforaments i mesures de seguretat establides en les disposicions actuals.

Finalment, l'Ajuntament de Llíria i les penyes taurines continuaran treballant amb la mateixa il•lusió de sempre per a preparar la Setmana Taurina de 2021, amb el desig que es puga celebrar amb total normalitat, si la situació futura ho permet.  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon