Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

L'activitat del Centre Ocupacional de Llíria es prolonga fins al 31 de juliol

Llíria:

La Regidoria de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Llíria ha prolongat el servei que es presta a les persones usuàries del Centre Ocupacional Municipal (COM) El Prat fins al pròxim 31 de juliol. Normalment, el curs del centre finalitza en la primera setmana del mes de juliol, però enguany s'ha adoptat esta decisió com a mesura de respir per a estes persones amb diversitat funcional i els seus familiars, per tot el període que han estat confinades per l'estat d'alarma i no han pogut acudir al COM. 

Per això, des del Centre Ocupacional El Prat s'ha organitzat un programa estival d'activitats, fonamentalment de tipus lúdic, que contribuïsquen al desenvolupament personal i social de les persones usuàries. Estes es realitzaran durant estes tres setmanes, de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 15.00 hores, i contemplen diversos tipus de tallers de foment de l'autonomia personal, activitats esportives, de lectura i d'inclusió social, entre altres.

A més, el COM continuarà prestant durant este període el servei de transport i menjador per a estes persones. 
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :