Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat s'adhereix al Pla de Suport a la Transmissio d'Empressses del Ministeri


Este servei s'uneix, entre altres que s'ofereixen des de Promoció Econòmica, a la Red PAE

La Mancomunitat Camp de Túria s'ha adherit recentment al Pla de Suport a la transmissió d'empreses del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. L'Acord Territorial d'Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica, amplia els serveis que presta a persones emprenedores, empresa i comerços. El Pla de Suport a la transmissió d'empreses és una iniciativa creada per a assegurar la continuïtat d'empreses viables en perill de desaparèixer per problemes diferents als econòmics com per exemple mancada de relleu generacional o canvi d'orientació professional.

És una iniciativa posada en marxa per a evitar la pèrdua de capital econòmic i llocs de treball. A més, serveix de punt de trobada per als emprenedors que troben en estes oportunitats una alternativa per a establir-se.

La Mancomunitat Camp de Túria se suma a les més de 40 entitats adherides en tot el territori espanyol per a poder oferir este servei. Un servei que es presta de forma gratuïta i neutral, utilitzant metodologies comunes a tots ells.

Així que si tens una empresa que estàs pensant tancar per falta de relleu generacional o per canvi de professió no dubtes a posar-te en contacte amb la Mancomunitat Camp de Túria. De la mateixa manera que si vols emprendre i estaries disposats a continuar amb un negoci amb les portes obertes i no començar des de zero, no ho dubtes. El personal tècnic posarà en contacte a totes dues parts perquè la comarca no es veja afectada pel tancament d'empreses i comerços. Pots contactar en els números de telèfon 664533671 i 627645039.

Punt Atenció a l'Emprenedor


En este sentit, cal recordar que la Mancomunitat Camp de Túria forma part de la xarxa PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor). Té com a objectiu prestar serveis presencials d'informació i assessorament als emprenedors en la definició i tramitació telemàtica de les seues iniciatives empresarials, així com durant els primers anys d'activitat.

També pot realitzar la tramitació per a la constitució d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica desenvolupat per la Direcció General d'Indústria i de la PIME (Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme), utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon