Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat s'adhereix al Pla de Suport a la Transmissio d'Empressses del Ministeri


Este servei s'uneix, entre altres que s'ofereixen des de Promoció Econòmica, a la Red PAE

La Mancomunitat Camp de Túria s'ha adherit recentment al Pla de Suport a la transmissió d'empreses del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. L'Acord Territorial d'Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica, amplia els serveis que presta a persones emprenedores, empresa i comerços. El Pla de Suport a la transmissió d'empreses és una iniciativa creada per a assegurar la continuïtat d'empreses viables en perill de desaparèixer per problemes diferents als econòmics com per exemple mancada de relleu generacional o canvi d'orientació professional.

És una iniciativa posada en marxa per a evitar la pèrdua de capital econòmic i llocs de treball. A més, serveix de punt de trobada per als emprenedors que troben en estes oportunitats una alternativa per a establir-se.

La Mancomunitat Camp de Túria se suma a les més de 40 entitats adherides en tot el territori espanyol per a poder oferir este servei. Un servei que es presta de forma gratuïta i neutral, utilitzant metodologies comunes a tots ells.

Així que si tens una empresa que estàs pensant tancar per falta de relleu generacional o per canvi de professió no dubtes a posar-te en contacte amb la Mancomunitat Camp de Túria. De la mateixa manera que si vols emprendre i estaries disposats a continuar amb un negoci amb les portes obertes i no començar des de zero, no ho dubtes. El personal tècnic posarà en contacte a totes dues parts perquè la comarca no es veja afectada pel tancament d'empreses i comerços. Pots contactar en els números de telèfon 664533671 i 627645039.

Punt Atenció a l'Emprenedor


En este sentit, cal recordar que la Mancomunitat Camp de Túria forma part de la xarxa PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor). Té com a objectiu prestar serveis presencials d'informació i assessorament als emprenedors en la definició i tramitació telemàtica de les seues iniciatives empresarials, així com durant els primers anys d'activitat.

També pot realitzar la tramitació per a la constitució d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica desenvolupat per la Direcció General d'Indústria i de la PIME (Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme), utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :