Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els veïns i veïnes de l?Eliana podran gaudir de descomptes directes de fins al 50% fins al pròxim 31 d'octubre.


  L'Eliana posa en marxa un Bo Compra per a fomentar l'economia local

L'Ajuntament de l'Eliana ha presentat aquest dimarts el Bo Compra en el qual ha invertit 300.000 euros amb l'objectiu de fomentar el consum en el xicotet comerç, l'hostaleria i el servei local. D'aquesta manera, els consumidors elianers podran beneficiar-se de descomptes directes de fins al 50% en les seues compres. 

Aquesta acció forma part del pla ‘l'Eliana Impulsa’, posat en marxa el mes d'abril passat, en el qual el consistori ha invertit 1,2 milions d'euros per a la recuperació econòmica del comerç després de la crisi provocada pel Covid-19. 

La regidora de Polítiques Econòmiques, Marta Andrés, ha explicat que la campanya, que busca afavorir la continuïtat de l'activitat comercial en la localitat, es desenvoluparà en dues fases. La primera d'elles requerirà de l'adhesió a la iniciativa per part dels negocis abans del 14 de juliol. Una vegada confirmada la seua participació començarà la campanya per als consumidors.

Així doncs, els empresaris locals que desenvolupen la seua activitat en el nucli urbà -excepte en centres comercials, grans superfícies d'alimentació, 24 hores o estacions de servei- poden sol·licitar ja les ajudes amb un valor màxim de 2.500 euros. 

Una vegada adherits, els establiments podran començar a usar els Bons Compra en cadascuna de les seues vendes superiors a 10 euros i els consumidors finals beneficiar-se de l'estalvi, independentment del mitjà de pagament triat, fins al pròxim 31 d'octubre. El valor màxim finançat per venda serà de 100 euros, excepte per al comerç al detall de mobles i electrodomèstics que serà de 300 euros. Cada consumidor o consumidora es podrà beneficiar d'aquest programa una sola vegada per establiment.

El President de l'Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana, Sergio Podscharly, ha explicat que es tracta d'una iniciativa pionera en tota Espanya i ha animat a tots els comerciants a formar part d'ella. ‘Gràcies a l'anticipació de fons que farà el consistori i a la seua fàcil tramitació esperem comptar amb una alta participació’, ha recalcat.

El primer edil, Salva Torrent, ha recordat que aquesta acció forma part d'un pla municipal perquè ‘cap empresari o autònom de l'Eliana es quede arrere en la recuperació’ i que suposarà una injecció total de 600.000 euros en l'economia local en tot just tres mesos. ‘A més, aquesta nova acció ha suscitat molt d'interés en altres ajuntaments que ja ens han telefonat per a interessar-se per la idea’, ha conclòs.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon