Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els comerços de Benissanó s'adhereixen a CONFECOMERÇ

Coincidint amb l'inici de la campanya "Xicotet comerç. El futur que compres" de CONFECOMERÇ (confederació de comerç d'Alacant, València i Castelló), els comerços de Benissanó de l'AECB (Associació d'empreses i comerç local de Benissanó) s'ha adherit a aquesta organització de la Comunitat Valenciana. L'adhesió es produeix amb la gestió feta per la regidoria de comerç de l'Ajuntament de Benissanó.

Entre els objectius de l'associació, considerada la més important de la Comunitat Valenciana en el seu àmbit, està el d'afavorir la participació dels seus associats per tal d'aconseguir accions en comú que potencien el sector del comerç de proximitat. La campanya que ara enceta CONFECOMERÇ: "Xicotet comerç. El futur que compres" pretén ressaltar el valor i la rellevància del lloc on realitzem les compres i com aquesta decisió pot fer canviar i millorar l'entorn en què vivim.

"Estar associat a la CONFECOMERÇ aportarà un extraordinari valor afegit a tot el teixit empresarial i comercial del nostre municipi. Els nostres associats podran obtenir beneficis de les diferents actuacions i accions de CONFECOMERÇ com ara, els serveis de formació i assessorament". "Per altra banda, des de l'Ajuntament volem invitar a la reflexió de tots els ciutadans sobre quina és la manera més sostenible i pròxima de generar riquesa en el nostre entorn, i no és cap altra que la de comprar en el comerç de proximitat", ha assenyalat Rafa Navarro, regidor de Turisme i Comerç.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon