Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebrarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Vilamarxant:

Este esdeveniment, que tindrà lloc a les portes de l'Ajuntament de Vilamarxant a les 12 hores del migdia, servirà per a secundar públicament la lluita per la igualtat i la dignitat de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals.

El municipi es tornarà a mostrar, una vegada més, la seua llibertat a través d'un acte en el qual es defensa i aposta per la igualtat entre les persones de la societat en la qual vivim.

En esta nova normalitat, els veïns que participen en la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTB hauran de respectar les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries per a continuar combatent la crisi sanitària de la COVID-19.


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon