Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria iniciarà enguany les obres d'urbanització de la pujada a Sant Miquel

Llíria:

El ple de Llíria va aprovar ahir la licitació de les obres d'urbanització de la costa de Sant Miquel. Per part seua, el Consell va donar també, en la seua reunió del passat divendres, llum verda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament per a la gestió d'este projecte. 

Per a l'execució d'esta actuació, la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica aportarà una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2020, i es completaria en fases posteriors amb un pressupost total de 835.385 euros.

La superfície objecte del projecte ocupa uns 3.410 m² i s'executarà sobre tres zones: la costa de San Miguel, l'espai d'uns habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l'arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l'Aldea i Recared.

L'actuació comprén les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, es respectarà l'estructuració d'estes, però s'ampliaran, on siga possible, les voreres i les zones enjardinades existents, i es dotarà també la zona de mobiliari urbà (bancs, jardineres, fonts, papereres).

D'esta forma es contribuirà a diferenciar els espais urbans, es continuarà mantenint un accés rodat, però es vol donar a la pujada un caràcter principalment per als vianants.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat que amb este projecte “es pretén millorar l'accés a un dels llocs més emblemàtics de Llíria, de gran interés turístic, com és el monestir de Sant Miquel i el poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, declarat Bé d'Interés Cultural”.
 


Font de la publicació difusió
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :