Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria i Bogotà s'unixen en el V Festival El DesenJazz amb un homenatge al personal sanitari del món


Llíria se sumarà a la commemoració de la Festa Internacional de la Música amb la celebració del V Festival El DesenJazz, protagonitzat pel grup The Sir Aligator’s Company, i amb el suport novament de Turisme Comunitat Valenciana a través de la marca Mediterranew Musix.

Una vegada més, com a Ciutat Creativa de la UNESCO, Llíria promou la innovació i la creativitat entre diferents cultures. En este cas, la col·laboració ha sigut amb la prestigiosa Orquesta Filarmónica de Bogotá, a través del seu director general David García.

El prestigiós mestre i compositor colombià Francisco Zumaqué, autor de ‘El Canto de los Abrazos’, ha treballat estes setmanes des de la distància amb els músics locals de The Sir Aligator’s Company per a crear una adaptació musical especial de la seua obra per a este esdeveniment.

Bogotà, també Ciutat Creativa de la Música, amb els seus prop de huit milions d'habitants, s'unix amb Llíria en una simbòlica abraçada musical i solidària com a homenatge al personal sanitari que lluita en esta pandèmia.  A través de tot el sector de la cultura, l'art i l'esport, la capital de Colòmbia es vincula virtualment a Llíria organitzant i impulsant de manera conjunta un emotiu espectacle musical, que seguiran a l'altre costat de l'oceà en directe a través de YouTube.  Este esdeveniment servirà d'alé i esperança per a un poble, el colombià, que estos dies continua patint les greus conseqüències del Covid-19. 

The Sir Aligator’s Company actuarà en este Festival El DesenJazz 2020, en una edició igualment carregada d'un gran simbolisme en molts aspectes. Esta formació havia d'haver actuat a Llíria el passat el 30 abril, amb motiu del Dia Internacional del Jazz. A més, la música amb públic torna als teatres de la localitat, ja que en esta ocasió serà l'escenari de la Banda Primitiva el que aculla este concert, amb totes les mesures de seguretat necessàries. 

A més, amb este projecte, l'Ajuntament  de Llíria i Turisme Comunitat Valenciana posen en valor la música com a recurs turístic, un sector molt afectat pel crisi del coronavirus.

Entrada amb reserva prèvia
El V Festival El DesenJazz es realitza a este auditori este diumenge 21 de juny, jornada en la qual se celebra a tot el món la Festa de la Música, a les 19.00 hores. L'aforament és limitat, per a accedir serà obligatori l'ús de mascareta, i les invitacions es podran reservar en l'App de l'Ajuntament de Llíria. També s'emetrà via streaming a través del canal de YouTube municipal.

The Sir Aligator’s Company s'acosta al rock, pop, jazz i soul des de la seua formació clàssica. Els trombons i les tubes canvien per complet el seu rol tradicional en adaptar temes de diferents estils musicals. Este grup ha actuat per tot el territori espanyol i té tres discos gravats.
 


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon