Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les instal·lacions esportives de Vilamarxant obriran les seues portes de nou el dilluns, 21 de juny

Vilamarxant:

Les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, el Multiusos i el Trinquet Municipal tornaran a tindre activitat a partir del dilluns després d'haver arribat la província de València a la fase 3 de la desescalada.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Gabriel Castellano, ha desenvolupat una sèrie de recomanacions per a la pràctica esportiva en cada recinte. D'esta forma, es podrà realitzar activitat física d'una manera segura i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per a evitar un possible contagi.

L'Ajuntament de Vilamarxant recomana als esportistes que acudisquen a les instal·lacions que seguisquen les instruccions que trobaran en cada recinte i atenguen a l'assessorament de funcionaris i tècnics.

 

- Trinquet de pilota valenciana.

Cita prèvia al telèfon 637705006

 

- Poliesportiu. Entrenament de futbol, frontó, tennis, pàdel i gimnàs

Cita prèvia al telèfon 962710888

 

- Multiusos. Entrenament de futbol sala

Cita prèvia al telèfon 962710888


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon