Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana lliura els diplomes de fi de curs a prop de 2.000 escolars

• L'alcalde manté una reunió de coordinació amb els directors dels centres educatius per a preparar la volta al col•le.   

Amb l'objectiu d'alleujar el malmés final de curs 2019/2020, la regidoria d'Educació repartirà al llarg d'aquesta setmana 1959 diplomes als i les alumnes de l'Eliana. En ell, el consistori agraeix a cadascun d'ells l'exercici de responsabilitat realitzat en haver romàs a les seues cases durant el llarg període de confinament, demostrant ser un exemple de comportament i esforç que ha ajudat a frenar i combatre aquesta pandèmia global provocada pel Covid-19. El diploma ha servit també per a desitjar un feliç estiu a tots escolars, que després d'un any especialment convuls tant mereixen gaudir.

Tal com ha explicat l'edil d'Educació, Eva Santafé, la fi de curs és, pràcticament, el moment més especial per a tots ells, en posar el fermall d'or a un any de treball. “Però en aquesta ocasió tot serà diferent, i fins i tot trista, especialment per a aquells que canvien d'etapa i ho faran sense tindre la possibilitat d'acomiadar-se dels seus professors i companys”, ha afirmat.

D'altra banda, i amb motiu de la clausura del curs escolar, l'alcalde, Salva Torrent, juntament amb la regidora d'Educació, Eva Santafé i la primera tinenta d'alcalde, Marta Andrés, ha mantingut recentment una reunió amb els equips directius dels centres públics, privats, concertats i de formació d'adults de la localitat per a establir les directrius a seguir en l'organització del pròxim curs escolar, realitzar una valoració de l'últim trimestre, del període de matrícula i l'adaptació de les instal·lacions educatives a les noves mesures de prevenció. 

La reunió, celebrada en el Saló de Plens, ha servit també per a traslladar el suport logístic o qualsevol altra necessitat que pogueren precisar de l'Ajuntament als centres d'educació reglada en compliment del pla de contingència que hauran d'aplicar en el pròxim curs 2020/2021 amb l'objectiu de garantir una ‘volta al col·le’ segura.

Tal com ha explicat Torrent el consistori s'ha posat a la disposició dels directors per a atendre qualsevol necessitat que es poguera presentar davant el pròxim inici de curs al setembre, amb l'objectiu de garantir la salut de professorat i alumnat, en un moment crucial per a la pandèmia com serà la pròxima tardor.
.   
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :