Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria obri les inscripcions per a les Escoletes d’Estiu

Llíria:

Des de la Regidoria d'Igualtat, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Hàbits Saludables de Llíria s'ha llançat una a oferta d’Escoletes d’Estiu que permetrà donar un servei d'oci i formació a més de 300 menors, d'entre 3 i 16 d'anys, de la població durant el període estival.

Així ho ha anunciat la regidora responsable de l'Àrea, Vallivana Murgui, que ha assenyalat que “totes les activitats s'han dissenyat seguint estrictament els protocols marcats per les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes, i que puguen continuar disfrutant d'esta oferta oci”.

En este sentit, també volgut destacar, com a novetat, “l'aposta per l'educació ambiental amb el projecte Boscoleta, que usarà el mètode ‘Flow Learning, inspirat en el moviment mundial ‘Sharing Nature’, dedicat a ajudar les persones a aprofundir la seua relació amb la naturalesa, amb un sistema d'ensenyament revolucionari que fomenta l'empatia i fa que els principis ecològics cobren vida”.

Boscoleta, per a menors de 6 a 12 anys, es desenvoluparà en dos torns de dues setmanes del 29 de juny al 24 de juliol, amb un màxim de 45 places per torn. Les activitats es realitzaran al Parc de Sant Vicent i la piscina municipal.

Una altra de les escoles estivals programades, en este cas pensada per a un públic adolescent, és Campus Artístic, on els i les joves participants podran mostrar el seu vessant més artístic treballant la interpretació textual i creativa, la improvisació i la desinhibició, així com l'expressió corporal i el moviment, al mateix temps que es fomenten altres valors de respecte i igualtat. Este se celebrarà en un sol torn del 13 al 24 de juliol amb un límit de 20 places.

La tercera proposta està dirigida a la població més menuda. Per a xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys, “Menuda Escoleta!” oferirà activitats lúdiques i educatives per a fomentar el seu desenvolupament personal i socialització. Este programa es realitzarà del 29 de juny al 7 d'agost en torns de dues setmanes per a 50 persones màxim inscrites en cadascun.  

D'altra banda, des de Serveis Socials es durà a terme també una nova edició del programa Escola de Famílies, que donarà donarà cobertura a 50 xiquets i xiquetes de famílies vulnerables del municipi. Est projecte, a més de cobrir les necessitats nutricionals dels menors en risc d'exclusió, treballa amb les famílies altres aspectes com la gestió del temps d'oci en comú o les relacions familiars. Igualment, s'oferirà un taller de cuina saludable que afavorisca una compra responsable i una alimentació sana, per a contribuir a previndre malalties.

Finalment, la regidora Vallivana Murgui ha recordat que des de l'Àrea d'Esports que dirigix “també estem treballant amb els clubs locals perquè puguen realitzar els seus respectius campus d'estiu i ampliar així l'oferta d'oci per a les persones joves de la localitat”. 

MÉS INFORMACIÓ DE LES ESCOLETES D'ESTIU 


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon