Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat i les Associacions de Comerciants treballen per a fomentar les compres en el comerç comarcal

Sota la marca ‘Comerç Actiu’ les associacions que aglutinen al comerç local de la comarca volen continuar mostrant a la ciutadania que tenen les portes obertes per a oferir-los els millors productes i serveis.

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant braç a braç amb les associacions de comerciants de Camp de Túria. Sota la marca ‘Comerç Actiu’ les associacions que aglutinen al comerç local de la comarca volen continuar mostrant a la ciutadania que tenen les portes obertes per a oferir-los els millors productes i serveis.

El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat porta anys treballant amb el sector com a motor de creixement econòmic de la comarca. És per això, que aquest mateix migdia s'han reunit d'una banda responsables de les associacions de comerç de la comarca i personal tècnic de la Mancomunitat per a aprofundir en campanyes publicitàries i d'atracció de nous clients.

L'objectiu és llançar una campanya de promoció del comerç comarcal perquè tant veïns com estiuejants a Camp de Túria coneguen tots els serveis i productes que poden trobar en els establiments de la zona.

A més, en la reunió de hui s'ha decidit elaborar un formulari en el qual tots els comerços associats de la comarca puguen respondre per a detectar les manques tecnològiques. Una vegada es tinguen els resultats actualitzats serà més fàcil poder avançar i posar-se metes tecnològiques.

El treball amb les associacions continuarà demà amb una nova reunió per a desenvolupar els temes relacionats amb la digitalització del comerç local.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :