Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Biblioteca de l’Eliana normalitza el seu horari i reobri la sala d'estudi• A partir del dilluns 22 es continuarà realitzant el servei de préstec i es podrà reservar també un lloc d'estudi en horari de matí o vesprada.   
La Biblioteca Pública Municipal de l'Eliana tornarà al seu horari habitual a partir del pròxim dilluns 22 de juny, després de l'alçament de l'Estat d'Alarma. D'aquesta manera, romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí, de 9.15 a 14 hores, i a la vesprada, de 15.15 a 20 hores. Igualment procurarà el servei de préstecs i devolucions, amb aforament limitat i controlat. Els usuaris poden continuar realitzant les reserva de les seues lectures a través del telèfon 96 274 23 71. Per a accedir a les instal·lacions continuarà sent obligatòria la utilització de màscara i del gel desinfectant disposat en l'entrada.

D'altra banda, la setmana vinent reobrirà finalment la Sala d'Estudi amb capacitat màxima per a 20 persones, assegurant així la distància de seguretat, amb taules separades per panells i amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la salut dels usuaris. Per a reservar un lloc d'estudi serà necessari concertar cita prèvia, amb almenys un dia d'antelació, triant data i torn de demà o vesprada a través d’un formulari. En mantindre's l'aforament limitat els qui reserven al matí no podran fer-lo a la vesprada, llevat que queden llocs lliures. Els usuaris deuran posteriorment esperar la confirmació de la reserva i acudir proveïts amb la màscara obligatòria, havent-se desinfectat les mans i amb el material d'estudi propi. 

Amb el pas a la nova normalitat, es permetrà l'ús dels ordinadors per a tres usuaris al matí i tres a la vesprada. Així mateix, continuarà en marxa el servei ‘La Biblioteca a casa’, que facilitarà el préstec de llibres directament al domicili dels veïns i veïnes que per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància no poden acudir presencialment. Per a sol·licitar-ho hauran de contactar amb el centre telefònicament o a través del correu electrònic.

No obstant això, continuarà sense estar autoritzada la circulació lliure per les prestatgeries i la lectura de premsa i els llibres continuaran passant, després de cada devolució, la seua particular quarantena durant 15 dies per a garantir que tots estan lliures de Covid-19 abans de prestar-los de nou.

El regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, ha celebrat que els i les estudiants puguen recuperar l'hàbit d'estudiar a la Biblioteca, encara que siga amb aforament limitat però sabent que l'Ajuntament ha adoptat totes les mesures necessàries per a garantir la seua salut. “A pesar que alguns serveis tardaran a posar-se en marxa, fins i tot amb la nova normalitat, la prevenció ha de ser la nostra màxima prioritat per a evitar un possible rebrot”, ha explicat l'edil.>

La Biblioteca de l’Eliana normalitza el seu horari i reobri la sala d'estudi  

Tags:

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :