Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l’Eliana normalitza el seu horari i reobri la sala d'estudi



• A partir del dilluns 22 es continuarà realitzant el servei de préstec i es podrà reservar també un lloc d'estudi en horari de matí o vesprada.   
La Biblioteca Pública Municipal de l'Eliana tornarà al seu horari habitual a partir del pròxim dilluns 22 de juny, després de l'alçament de l'Estat d'Alarma. D'aquesta manera, romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí, de 9.15 a 14 hores, i a la vesprada, de 15.15 a 20 hores. Igualment procurarà el servei de préstecs i devolucions, amb aforament limitat i controlat. Els usuaris poden continuar realitzant les reserva de les seues lectures a través del telèfon 96 274 23 71. Per a accedir a les instal·lacions continuarà sent obligatòria la utilització de màscara i del gel desinfectant disposat en l'entrada.

D'altra banda, la setmana vinent reobrirà finalment la Sala d'Estudi amb capacitat màxima per a 20 persones, assegurant així la distància de seguretat, amb taules separades per panells i amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la salut dels usuaris. Per a reservar un lloc d'estudi serà necessari concertar cita prèvia, amb almenys un dia d'antelació, triant data i torn de demà o vesprada a través d’un formulari. En mantindre's l'aforament limitat els qui reserven al matí no podran fer-lo a la vesprada, llevat que queden llocs lliures. Els usuaris deuran posteriorment esperar la confirmació de la reserva i acudir proveïts amb la màscara obligatòria, havent-se desinfectat les mans i amb el material d'estudi propi. 

Amb el pas a la nova normalitat, es permetrà l'ús dels ordinadors per a tres usuaris al matí i tres a la vesprada. Així mateix, continuarà en marxa el servei ‘La Biblioteca a casa’, que facilitarà el préstec de llibres directament al domicili dels veïns i veïnes que per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància no poden acudir presencialment. Per a sol·licitar-ho hauran de contactar amb el centre telefònicament o a través del correu electrònic.

No obstant això, continuarà sense estar autoritzada la circulació lliure per les prestatgeries i la lectura de premsa i els llibres continuaran passant, després de cada devolució, la seua particular quarantena durant 15 dies per a garantir que tots estan lliures de Covid-19 abans de prestar-los de nou.

El regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, ha celebrat que els i les estudiants puguen recuperar l'hàbit d'estudiar a la Biblioteca, encara que siga amb aforament limitat però sabent que l'Ajuntament ha adoptat totes les mesures necessàries per a garantir la seua salut. “A pesar que alguns serveis tardaran a posar-se en marxa, fins i tot amb la nova normalitat, la prevenció ha de ser la nostra màxima prioritat per a evitar un possible rebrot”, ha explicat l'edil.



>

La Biblioteca de l’Eliana normalitza el seu horari i reobri la sala d'estudi  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon