Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen els treballs de condicionament del camí La Villalba i l'accés al Pla de Corazón

Vilamarxant:

L'àrea de camins rurals, dirigida per Gabriel Castellano, esbrossarà les cunetes i talussos, repararà els desnivells en el ferm, pintarà els senyals de velocitat viària, fresarà el ferm i l'asfaltat en calent del camí de poc més d'un quilòmetre de longitud.

Gabriel Castellano ha destacat la importància de continuar complint amb la “planificació que es va desenvolupar al començament de la legislatura per a millorar els camins rurals del terme municipal”.

“Prompte tots els nostres veïns experimentaran les millores realitzades en els camins, però mentre hem de sol·licitar la comprensió tant de veïns de l'extraradi com dels agricultors perquè estos treballs puguen desenvolupar-se correctament”, ha continuat el regidor.

“No deixarem de treballar per a condicionar i deixar en les millors condicions tots els camins i carrers del municipi”, ha finalitzat Castellano.


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon