Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya per a reactivar el comerç local després de l'aturada econòmica‘Dóna-li vida a l'Eliana’

• La crisi del Covid-9  haprovocat l'aturada econòmica, comerciants i Ajuntament llancen una crida per a animar les compres en la localitat.

L'Associació de Comerç, Restauració i Serveis, l'Eliana Poble Comercial, en col·laboració amb la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa una campanya baix el títol ‘Dóna-li vida a l'Eliana’ per a reactivar el consum en el xicotet i mitjà comerç local i difondre el seu teixit productiu, coincidint amb la reobertura de la majoria d'establiments després de l'aturada provocada per la crisi del Covid-19.

El vídeo promocional conta la història d'un empresari local que, davant la crisi econòmica derivada de la pandèmia, i la caiguda de les vendes es planteja tancar el seu negoci. No obstant això, després d'aquesta situació s'entrelluca un missatge d'esperança si es compta amb el suport dels veïns i veïnes de l'Eliana. L'espot posa a més en valor l'esforç que els xicotets comerciants de la ciutat han demostrat durant l'Estat d'Alarma, actuant com a vertaders herois en garantir el subministrament d'aliments i d'articles de primera necessitat a la població.

Entre les accions planificades, es troba la distribució de cartelleria i marxandatge en tots els comerços de la ciutat. I és que l'Eliana està dotada d'un gran teixit comercial de qualitat i d'oci que, després del confinament, necessita més que mai comptar amb el suport dels seus conciutadans. Aquesta campanya, a més, es complementarà amb altres iniciatives que es realitzaran pròximament per a ajudar a dinamitzar el comerç.

En paraules de l'edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, “després d'aquesta aturada és necessari impulsar a tots els xicotets comerços, locals d'hostaleria i professionals que tenim, als qui aquesta crisi els ha colpejat especialment fort". Andrés ha recordat que aquesta campanya se suma al conjunt de mesures que ha pres el consistori en les últimes setmanes per a potenciar el comerç local, com ara les fiscals d'exempció de la taxa de terrassa fins a 2022, les ajudes al pagament de despesa corrent o els bons-consum que es posaran en marxa pròximament.

L'alcalde, Salva Torrent, per la seua part ha explicat que el principal objectiu és recordar a la ciutadania la presència dels comerços que ens han acompanyat tota la vida “i que esperem que continuen fent-ho per molts anys més perquè són motor de la nostra economia”. “Ara ens toca als elianers i elianeres donar-los afecte, abrigallar-los i retornar-los la confiança i el suport que ells ens han regalat”, ha destacat, "perquè, com indica el vídeo romanem units encara que estiguem separats i superar aquesta crisi està en mans de tots i de totes".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon