Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Avança la construcció del nou Palau de Justícia de Llíria

Llíria:

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sol·licitat esta setmana la llicència d'obres per al projecte del nou Palau de Justícia de Llíria. D'esta manera, al llarg d'enguany, s'iniciaria la construcció d'esta seu judicial, tan reivindicada pels professionals que treballen en ella. Amb una inversió de 17 milions d'euros, està previst que el termini d'execució dels treballs siga de 24 mesos.

El nou Palacio de Justícia de Llíria, inclòs en el Pla d'Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, es realitzarà en una parcel·la de 2.050 metres quadrats, situada al costat del centre Multiusos i enfront dels actuals jutjats.

S'ha dissenyat una construcció en altura, funcional i eficient energèticament, que substituirà a les dependències actuals distribuïdes actualment entre un edifici dels anys 80, una planta baixa llogada i el centre Multiusos que acull l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte.

D'esta manera, l'alcalde Manolo Civera ha assenyalat que “prompte podrà vore la llum este projecte tan important per al partit judicial de Llíria, per a albergar de forma adequada els set jutjats i la resta serveis actuals, així com futures ampliacions, i que permetrà als professionals del Palau de Justícia treballar en les condicions d'espai òptimes”. 
 


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon