Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra destinarà 3.800 euros a les ajudes al transport per als jóvens, duplicant la xifra actual


L'Ajuntament de Serra destinarà 3.800 euros d’ajuda al transport per als jóvens. Xifra que suposa duplicar pràcticament la quantitat respecte de l’exercici anterior. L’increment de la partida pretén també pal·liar les conseqüències de la crisi social i econòmica produïda per la covid19.

Les ajudes al transport ja “les havíem augmentat en el pressupost d’enguany. La crisi produïda per la pandèmia ha fet que injectem 1.300 euros més per ajudar als jovens i les seues famílies” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. D’esta manera, l’Ajuntament de Serra injectarà 3.800 euros en l’economia domèstica de les famílies del municipi. Les ajudes al transport van adreçades a estudiants   d’ensanyament no obligatori: cicles formatius, batxiller i ensenyament universitari. “En tres anys hem passat a quadruplicar estes ajudes directes als jovens del municipi” afegeix Tusón.

La convocatòria d’ajudes es farà com en els anys anteriors al començament del curs escolar 2.020-2.021. Esta mesura es suma a tot un paquet de modificacions pressupostàries per fer front a la crisi. A principis de setmana, el consistori ja va anunciar que destinaria més de 50.000 euros per a la borsa social d’ocupació i serveis socials degut a la suspensió de les festes Patronals i a la Fira de la Calderona i Dia de la Cirera.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon