Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria anul·larà la taxa de terrasses per a l'exercici 2020

Llíria:

El regidor d'Hisenda i Comerç, Joanma Miguel, ha anunciat que l'Ajuntament de Llíria anul·larà la taxa de terrasses per a tot l'exercici 2020. El Govern municipal portarà a ple la modificació pertinent de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per ocupació de terrenys d'ús públic per taules i cadires amb finalitat lucrativa, que permetrà als establiments disfrutar de l'exempció del tribut durant tot l'any.

  “Esta és una de les mesures que impulsarem per a donar suport al sector de l'hostaleria i la restauració, un dels més afectats per la crisi del coronavirus, a les quals cal sumar, per exemple, l'autorització per a ampliar l'espai de les terrasses, en tots els casos que siga possible, quan entrem en la Fase 1”, ha apuntat l'edil.

En este sentit, en el departament d'Ocupació de Via Pública ja s'estan rebent sol·licituds per a esta ampliació, que els tècnics municipals estudiaran cas per cas perquè no afecte el trànsit adequat dels vianants.

D'altra banda, el Consistori edetà ha acordat diverses modificacions del calendari fiscal de 2020 per a facilitar l'abonament dels tributs municipals a tota la ciutadania. L'última ha sigut la taxa de recollida de fem, el període voluntari de pagament de la qual passa ara a realitzar-se entre l'1 de setembre i el 2 de novembre. Els rebuts domiciliats es carregaran el 21 de setembre.

Al març, ja es va adoptar el retard del cobrament, en període de voluntària, de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica fins a l'1 de juny, i de l'IBI fins al 31 de juliol.

El primer tinent d'alcalde, Joanma Miguel, també ha explicat que en la taxa de mercat ambulant s'ha establit la seua exempció durant tot el període en el qual no puguen desenvolupar l'activitat. Igualment, ha avançat que “l'Ajuntament està estudiant una nova ubicació per al mercat ambulant, que permeta complir amb les distàncies i mesures de seguretat, perquè en el moment siga possible puguen reprendre l'activitat”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon