Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria aprova la seua adhesió a una segona fase del Pla Edificant

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió plenària les necessitats de construcció i adequació en infraestructures educatives del municipi, per a sol·licitar a la Conselleria d'Educació la seua adhesió a nova fase del Pla Edificant. Es contemplen un total de 26 actuacions als centres públics, acordades també amb els consells escolars de cadascun.

El regidor d'Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García, ha assenyalat que, dins de les peticions, “destaquen dues actuacions molt importants, com són la construcció d'una nova escola pública de primer cicle d'educació infantil i un nou col·legi públic per a la zona de l'estació. Dues reivindicacions històriques de la corporació municipal i que amb esta nova adhesió es poden fer realitat”.

Així mateix, els dos col·legis públics comptaran amb 11 actuacions. Tres seran al CEIP Sant Vicent, dirigides a millorar la coberta dels dos edificis i la construcció de dues noves aules d'infantil. Al mateix temps, el Sant Miquel recull 8 actuacions, per a implantar una coberta en la zona esportiva, millora del gimnàs, renovació de les fonts del pati, millora del menjador escolar, reparació de cobertes, para-sols, finestrals i millora de la seguretat.

  Igualment, els dos instituts de Secundària i Batxiller també recullen altres 13 actuacions. L'IES Laurona sol·licita actuar en finestrals, posada en marxa d'horts solars i ampliació de plaques, seguretat, reparació goteres en el gimnàs i construcció de lavabos exteriors. Mentre que el Camp de Túria centrarà les actuacions en reparació de bancs exteriors, modernització del sistema de calefacció dels edificis i les substitucions de portes i finestrals en diverses zones del centre.

Per a Paco García, “amb la incorporació d'estes 26 actuacions en una nova adhesió al Pla Edificant, Llíria podria comptar amb una àmplia oferta pública d'instal·lacions educatives, i es podria dur a terme una adequació substancial dels actuals centres, millorant així la qualitat educativa de tot el seu alumnat. Això completaria als projectes que s'estan posant en marxa actualment, com són el nou IES Camp de Túria, el nou CEIP nº3 i la reforma del CEIP Sant Vicent”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon