Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria rep moltes preguntes laborals en el seu web. Quasi 800 fins al mes d'abril pel COVID-19


La pàgina web ofereix informació detallada i actualitzada sobre la pandèmia

 El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria ha atès, fins al passat 30 d'abril, 782 consultes sobre la COVID-19 relacionades amb el món laboral. Des que el 14 de març es va decretar l'estat d'alarma i aquest departament va crear un Call-Center per a atendre les necessitats dels veïns i veïnes de Camp de Túria el telèfon no ha deixat de sonar.

En concret, el nombre de consultes resoltes a empreses, associacions de comerciants, comerços i persones autònomes és de 141. Principalment sobre subvencions, ERTES i compliment de les normatives que es van aprovant. El servei de coach que atén tant empreses, autònoms, emprenedors, comerciants i persones desocupades ha treballat amb 45 persones durant tot aquest temps.

Per part seua, les preguntes de les persones treballadores estan relacionades amb temes com ERTE’s, vacances, IT, tramitacions… En total s'han solucionat 223 dubtes.

Quant a les persones desocupades, han sigut 148 les atencions realitzades des d'el mes d'abril passat. Els veïns i veïnes de Camp de Túria volen millorar el seu currículum, demanen orientació laboral i com cercar ocupació amb les majors garanties. En el portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria s'han realitzat 248 actuacions amb els usuaris i usuàries. Avui dia existeixen 83 ofertes actives, s'han inserit laboralment a través d'aquesta plataforma 143 desocupats i 127 inserció formativa, és a dir, han decidit continuar formant-se per a poder ampliar les seues opcions d'ocupabilitat.

Tot aquest treball telefònic i d'ajuda al ciutadà/a se veu complementat amb la pàgina web. En www.mancomunitatcampdeturia.es es pot trobar tota la informació relativa a la COVID-19. Des de normativa, preguntes freqüents, consells sobre el teletreball.

L'objectiu de la Mancomunitat Camp de Túria és poder ajudar a tots els veïns i veïnes de la comarca que així ho necessiten. Per això, existeix una comunicació fluida amb aedl’s i personal tècnic dels ajuntaments per a ajudar-los en tot el necessari.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon