Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Es reactiven els serveis de Recollida d'Estris, Ecoparc i Ecomòbil a l'Eliana


Les tapes dels contenidors de restes hauran de romandre tancats després de cada ús, com abans de l'esclat de la pandèmia del Covid-19.  
L'Ajuntament de l'Eliana ha informat hui que els serveis de Recollida d'Estris, Ecoparc i Ecomòbil es reactivaran aquest mes de maig després de l'aturada provocada per la pandèmia del Covid-19. 

Per a la Recollida domiciliària d'Estris s'ha tornat a posar a la disposició dels veïns el telèfon per a la recepció d'avisos, a partir d'aquest divendres 8, encara que la prestació del servei arrancarà de nou a partir de dimarts 12 a la nit. Recordem que el telèfon de l'empresa concessionària és el 900 100 310 i 93 276 36 35, per a contactar amb l'Ajuntament poden fer-lo a través del telèfon 96 275 80 30 marcant les extensions #331 i #332. Com era habitual, la recepció d'avisos es podrà realitzar fins a les 13 hores del dia anterior a la recollida i els dies de recollida es mantindran els dimarts, dimecres i divendres. 

Per la seua part de l'Ecoparc del Consorci València Interior, situat en de la Pobla de Vallbona, manté el seu servei actiu en horari habitual de dilluns a dissabte de 8 a 20 hores. Finalment l’Ecomòbil, situat al junt al mercat, tindrà servei actiu en la localitat els dies 21, 22 i 23 de maig. El calendari anual està disponible en  el web del CVI 

D'altra banda, s'informa la població que la tapa dels contenidors de residus urbà barrejat, marrons o verds segons la zona, hauran de romandre tancades de nou després de cada ús.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :