Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El València CF i Llíria City of Music celebren junts el Dia d'Europa

Llíria:

El València CF i Llíria City of Music han volgut llançar al món un simbòlic missatge a través de la música. En estw 9 de maig, Dia d'Europa, sonar la “Oda a l'Alegria” de Ludwig van Beethoven, oficialment reconeguda com a “Himne Europeu”, per a celebrar la pau i la unitat en el món.

Una formació de músics de corda, valencians i valencianistes, de l'Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria, dirigits per Pascual Cabanes, s'han unit des de les seues llars per a interpretar esta peça com a homenatge a la nostra societat, que resistix unida en estos temps difícils.

El passat 31 d'octubre, Llíria va ser reconeguda per la UNESCO com a Ciutat Creativa de la Música. Un any abans, al 2018, les Corts Valencianes van aprovar una declaració institucional reconeixent a Llíria com a Ciutat Valenciana de la Música. D'esta manera, una entitat del prestigi internacional del València CF ha volgut promoure este projecte que suma esport i música per a celebrar d'una manera especial el Dia d'Europa 2020.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair esta iniciativa del club valencianista que “servirà per a projectar una vegada més la imatge de Llíria per tot el planeta”. “Esta col·laboració entre el València CF, la Unió Musical i l'Ajuntament és una mostra de com la creativitat que naix de la nostra ciutat, pot convertir-se en un instrument extraordinari per a promoure eixa unió solidària que ha de representar Europa”.

“La UNESCO ha assignat a Llíria una important missió: impulsar la unitat i la pau en el món a través de la nostra potent tradició musical. I res millor que Beethoven, els nostres músics i una entitat tan reconeguda internacionalment com el València CF per a fer arribar este homenatge a tota la nostra societat, que està resistint unida”.

“En un dia tan especial per a Europa, que viu sota esta emergència sanitària global, agraïm una vegada més la col·laboració entre el València CF i els nostres creatius musicals per a llançar al món esta simbòlica contribució cultural”, assegura Civera.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :