Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dimecres tornarà a l'Eliana el mercat ambulant

L'Ajuntament ha autoritzat la reobertura amb restriccions per a garantir la salut de venedors i clients.
L'Ajuntament de l'Eliana, a l'empara de la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha decidit autoritzar la reobertura del mercat de venda no sedentària a partir del pròxim dimecres 6 de maig. Durant l'estat d'alarma pel COVID-19, aquesta obertura es realitzarà baix una sèrie de condicions regulades amb l'objectiu d'assegurar la salut de venedors i clients. 
En aquest sentit, el mercat estarà autoritzat únicament per a la venda de productes alimentaris i de primera necessitat, la qual cosa es tradueix en el muntatge de tan sols 7 llocs que compleixen aquesta condició, que hauran de respectar les distàncies determinades dins de l'espai barrat en la Plaça Al Tall, amb control d'accés i aforament màxim. Totes les persones hauran de llavar-se les mans (porten guants o no), amb el gel hidroalcohòlic que se li facilitarà a la porta d'entrada del recinte.
El mercat estarà obert al públic entre les 9 i les 13.30 hores i els clients hauran de respectar la distància física de 2 metres tant en la cua d'entrada o espera en el lloc, com amb tota persona present en el recinte, seguint les marques indicadores del sòl. Cap persona, excepte el venedor, haurà de tocar el gènere en cap moment. 

Com a norma social, si una persona manifesta símptomes compatibles amb el COVID-19, haurà d'abandonar immediatament el lloc i seguir les indicacions del personal municipal que vigila la instal·lació.

L'alcalde, Salva Torrent, ha explicat la importància de mantindre les mesures de protecció i seguretat per a la ciutadania. “Hem de ser conscients que cal extremar les precaucions en aquests moments de la desescalada, ja que, juntament amb la mesura de quedar-se a casa i reduir l'eixida a un únic membre no vulnerable de la família, són la millor garantia contra la malaltia”, ha recordat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon