Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest dimecres s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes al comerç local de l'Eliana

Els empresaris podran presentar la sol·licitud telemàticament o a través de l'Agència de Desenvolupament Local fins al pròxim 1 de juny.  
    
L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat, de manera definitiva, la convocatòria de les subvencions per a la promoció del comerç, dins del pla ‘L'Eliana Impulsa’, dotat en aquesta línia amb 300.000 euros. Les ajudes previstes concediran una quantia fixa a cada empresari, persona física, persona jurídica i/o entitat sense personalitat jurídica (societats civils, comunitats de béns, etc.), l'activitat econòmica dels quals s'haja vist obligada el tancament després de la declaració de l'Estat d'Alarma.

D'aquesta forma, del 13 de maig a l'1 de juny -tots dos inclusivament- els interessats poden consultar les bases en http://www.leliana.es./va/page/exercici-2020 i tramitar la sol·licitud telemàticament a través del Registre electrònic d'Entrada la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.leliana.es/), o bé, presencialment a través de l'Agència de Desenvolupament Local, situada en el Centre Sociocultural, de 9 a 13 hores i seguint les mesures higièniques recomanades.

La finalitat d'aquesta ajuda, que es concedirà en règim de concurrència competitiva, és contribuir a sufragar les despeses corrents (lloguer de locals, llum, aigua, pòlisses d'assegurances, despeses de manteniment, d'assessories, etc.) que han suportat els xicotets comerços, locals d'hostaleria i establiments de prestacions de serveis des del passat 14 de març. Tot això amb l'objectiu d'afavorir el compliment de les seues obligacions i el manteniment de la seua activitat i del seu ús. 

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que aquestes subvencions són compatibles amb qualsevol altra ajuda pública i atorgaran entre 500 i 600 euros als empresaris per a alleujar, en la mesura de les possibilitats de l'Ajuntament, els perjudicis econòmics derivats del Covid-19. “Des d'el mes de març passat treballem a ‘L'Eliana Impulsa’, dotat amb un total de 1,2 milions d'euros de fons municipals amb l'objectiu de reactivar els nostres motors econòmics i no deixar cap empresa o comerç de l'Eliana arrere en la recuperació després de la pandèmia”, ha afirmat l'edil.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon