Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una empresa valenciana realitza una donació de fruita als Serveis Socials de l'Eliana

En col·laboració amb el col·legi públic Verge del Carmen, i a través del Banc d'Aliments, es repartiran a famílies vulnerables de la localitat.  

La solidaritat i la cooperació social ja s'ha convertit en un senyal d'identitat d’elianers i elianeres des que es deslligara la pandèmia global provocada pel Covid-19. Un exemple més d'això és l'empresa valenciana de serveis per a menjadors col·lectius, Contalabor, que en col·laboració amb el CEIP Virgen del Carmen de l'Eliana, ha donat als Serveis Socials de l'Ajuntament tres caixes de fruita. Aquesta donació, que es distribuirà a través del Banc d'Aliments, anirà destinada a les famílies que el necessiten.

El Banc d'Aliments, amb qui el consistori col·labora per a donar suport nutricional a les famílies amb escassos recursos econòmics, reparteix menjar tots els mesos a la població més vulnerable amb carros d'aliments de diferent índole als que se sumaran aquestes peces de fruita. Així mateix, durant la pandèmia reparteix diàriament 45 racions destinades a les persones usuàries del servei d'Ajuda a Domicili de l'Eliana.

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha volgut agrair personalment a la direcció de l'empresa i del col·legi Virgen del Carmen la seua atenció cap als veïns i veïnes de l'Eliana que més el requereixen amb una mena d'aliment que, a més, és fonamental per a la seua nutrició i salut. “Aquesta crisi ha posat en relleu la solidaritat i bon fer de nombroses empreses, particulars i entitats, per això estarem eternament agraïts als qui en moments difícils tenen en compte les necessitats socials de la població”, ha conclòs l'edil.
  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon