Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un Primer de Maig 2020 amb una ‘cibermanifestació’ des dels balcons i les xarxes socials, i un concert



Enguany, el Primer de Maig se celebra enmig del confinament motivat per la pandèmia de la COVID-19, en unes circumstàncies inusuals. No obstant això, poques vegades com aquesta queda tant patent el valor insubstituïble del treball, de les persones treballadores, per treure endavant la societat, i el dels serveis públics.
Amb el lema ‘Treball i serveis públics. Un altre model social i econòmic és possible’, CCOO PV i UGT-PV han preparat un programa d’actes per a commemorar aquesta jornada.
A les 13.00 hores, començarà la intervenció dels secretaris generals de CCOO PV, Arturo León, UGT PV Ismael Sáez que es podrà seguir des dels  canasl de Youtube dels sindicats
A les 13.30 hores, està prevista la manifestació virtual a través de les xarxes socials i dels balcons. CCOO PV  i UGT PV fan una crida a la ciutadania a participar-hi, penjant les seues fotos o vídeos. Aquesta cibermanifestació es podrà seguir en els perfils de CCOO PV i UGT-PV a les xarxes socials: 
A les 17.00 hores, continuen els actes amb un concert virtual solidari. Hi participaran nombrosos artistes com ara: Rozalén, Ismael Serrano, Marwan, Sole Giménez, Luis Pastor, Efecto Mariposa, Marisa Valle Roso, Cristina del Valle, entre d'altres, i presentat per Olga Rodríguez i Juan Diego Botto. Serà retransmés a través de www.youtube.com/user/ccoo.
A les 20.00, aplaudiment ciutadà. I, finalment, la jornada reivindicativa acabarà amb un concert internacional solidari, que començarà a les 20.05 hores. Actuacions de Víctor Heredia, Inti Illimani, Tico Santa Cruz, Billy Bragg, entre d'altres. Es podrà seguir a través de www.youtube.com/user/ccoo.

#YoSoyPrimerodeMayo



Punxa per ampliar

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon