Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja posa a la disposició de les empreses del polígon un mapa geolocalitzat amb serveis bàsics


L'eina inclou bancs, farmàcies, transport públic o serveis sanitaris en una radi inferior a 8 quilòmetres.

L'Ajuntament de Riba-roja, a través de la seua Agència Municipal d'Inversions i Dinamització Empresarial, AMIDE, ha posat a la disposició de les empreses del polígon un mapa geolocalitzat que inclou els serveis bàsics que romanen actius durant l'alerta sanitària.

Aquesta nova eina permet als treballadors i treballadores de la zona industrial localitzar fàcilment serveis com a farmàcies, bancs o botigues d'alimentació en un radi inferior a 8 quilòmetres, a fi d'evitar desplaçaments més llargs a l'hora de realitzar qualsevol compra o tràmit.

A més el mapa inclou informació referent a les parades de Metrovalencia, ConectaMetro i arRIBABUS i els horaris que estan en vigor en aquest període d'alerta sanitària, així com una relació de tots els aparcaments gratuïts municipals disponibles en el nucli urbà.

Paral·lelament es recullen les dades del Centre de Salut, al qual poder acudir en el cas de tindre una emergència sanitària i un enllaç amb la pàgina web de la conselleria de Sanitat, que inclou diàriament tota informació actualitzada sobre el COVID19.

Cal recordar que en l'àrea industrial de Riba-roja operen prop de 850 empreses, la major part de l'àrea logística, industrial i agroalimentària que el passat 14 d'abril van reprendre l'activitat, després d'alçar-se les mesures extraordinàries.

A fi de contribuir a la seguretat dels treballadors i treballadores, l'Ajuntament de Riba-roja, a través de la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil va iniciar dimarts passat el repartiment de màscares als usuaris dels serveis d'autobús que comunica amb la zona industrial i en la parada de la Línia 3 de Rodalia-Renfe.

Aquesta acció es combina amb les tasques periòdiques de neteja i desinfecció en les zones més concorregudes del polígon industrial.

“El nostre objectiu és contribuir a garantir la seguretat dels treballadors i treballadores en els seus desplaçaments als centres de treball així com facilitar tota la informació d'interés especialment mentre estiga vigent l'estat d'alerta sanitària”, assegura el regidor de Polígons Industrials, José Ángel Hernández.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon