Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria desinfecta setmanalment amb vehicles més de 150 quilòmetres de vies públiques

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria està desinfectant setmanalment més de 150 quilòmetres de vies públiques amb tractors de particulars i de la Cooperativa de Llíria, que treballen en coordinació amb les brigades municipals. Estes tasques es realitzen periòdicament tant en el nucli urbà com a les urbanitzacions.

En el cas de les zones residencials de fora del nucli urbà, cal assenyalar que els vehicles han cobert les zones principals de totes elles, la qual cosa significa una ruta que comprén més de 70 urbanitzacions i disseminats, per a poder desinfectar més d'1 milió de metres quadrats de superfície.

Estos treballs de desinfecció no sols es redueixen als que es fan amb mitjans mecànics. Un total de 18 treballadors de les brigades municipals les apliquen manualment en els punts més crítics, pràcticament tots els dies de la setmana.

Estes tasques s'executen sobre el mobiliari urbà (bancs, passamans, contenidors, parades d'autobusos o bústies concentrades d'urbanitzacions) i en llocs d'afluència de públic com a zones comercials o farmàcies. També es cobreixen els carrers on no poden accedir els tractors, així com els entorns de les residències de persones majors, centre de salut i hospital.

Des de l'inici de l'emergència sanitària, entre mitjans manuals i mecànics, a Llíria s'han usat més de 100.000 litres de solució desinfectant amb un total de 2.000 litres de lleixiu, per a polvoritzar tots estos espais.

La regidora de Neteja Viària, Consuelo Morató, ha assenyalat que, “a pesar que les autoritats sanitàries només recomanen desenvolupar estes desinfeccions en espais públics més sensibles com a centres soci-sanitaris, grans supermercats, centres de distribució d'aliments o zones amb assentaments de persones sense llar, des de l'Ajuntament de Llíria estem fent un gran esforç, tenint en compte el nostre extens terme municipal, per a arribar a la major superfície possible i potenciar així la protecció de la ciutadania enfront del virus”.

Al mateix temps, ha volgut agrair “la dedicació i col·laboració del personal municipal, de tractoristes, de la Cooperativa de Llíria i de l'empresa de neteja Garibaldi i els seus treballadors i treballadores, en el desenvolupament d'estes actuacions”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon