Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Associacions de Comerciants se solidaritzen i fabriquen recursos per als centres hospitalaris i comerços

Les associacions de comerciants de Camp de Túria estan bolcant-se amb la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Els comerços associats volen posar el seu granet d’arena en la lluita contra aquesta pandèmia i des de fa uns dies treballen per a fabricar pantalles protectores i màscares que reparteixen entre els centres hospitalaris de la Comunitat Valenciana i entre els propis comerços.

Així, des de l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de L’Eliana. El propietari de Ca Consuelo, Iván García, al costat d’un grup de companys de la universitat i empreses del sector de l’automoció imprimeixen els suports de les pantalles de protecció amb impressores 3D domèstiques. Després col·loquen paper d’acetat i es converteixen en EPI’s (Equip de Protecció Individual). Segons van fabricant-les les reparteixen entre hospitals i residències.

A més, a L’Eliana hi ha una vintena de dones que a les seues cases estan cosint màscares gràcies al material que els proporcionen l’Associació de Comerç, l’Ajuntament de L’Eliana i la pròpia Mancomunitat Camp de Túria.

Per part seua, l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant també està construint viseres protectores. Disposen de 3 màquines d’impressió 3D que van a ple rendiment tots els dies per a fabricar més pantalles de protecció.

Des de l’Associació de Comerciants de Casinos també estan confeccionant bates de protecció que seran cedides a l’Hospital de Llíria. I des de la Federació del Comerç de Llíria ha repartit entre el seu comerç associat pantalles protectores per a evitar la propagació del COVID-19 i protegir més si cap als treballadors que es troben en primera línia també.

En definitiva, les associacions de comerciants treballen conjuntament per a compartir idees, intercanviar contactes de proveïdors i aconseguir així ajudar a contenir al virus i entre tots i totes aconseguir acabar amb ell.

Un grup de l'Eliana 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon