Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Un grup d'empreses desinfecta de manera altruista instal·lacions municipals amb ozó

Amb aquesta iniciativa solidària s'ha dut a terme la desinfecció interior de les dependències policials i de l'edifici de Serveis Socials.

La solidaritat continua sent una constant al llarg d'aquests dies de confinament i un bon nombre de particulars i empreses de l'Eliana volen aportar desinteressadament la seua col·laboració en la batalla contra la pandèmia del coronavirus, amb la intenció d'aportar els mitjans tècnics i humans que tenen a la seua disposició.

Una altra important iniciativa en aquest sentit, es va dur a terme en el matí del dimecres 8, quan un grup d'empreses va procedir a la desinfecció a base d'ozó de dependències municipals, concretament de les instal·lacions de la Policia Local i de l'edifici de Serveis Socials.

En aquest cas, personal d'aquestes empreses especialitzades en tractaments d'aigües, concretament Aqua Dos, Farmacqua, Bewater i Hidrosalud, al capdavant de les quals es troba el veí de l'Eliana Juan Cedrés, van realitzar una desinfecció integral de l'interior d'aquestes dependències amb un equip que transforma l'aigua de l'aixeta en un potent desinfectant a base d'ozó a través d'un procés d'electrolisis, sense necessitat d'afegir cap producte químic i amb uns resultats científicament provats.

Els efectes d'aquesta desinfecció tenen una eficàcia de quinze dies i, a més de resultar una opció adequada des del punt de vista mediambiental, és molt avantatjosa a nivell econòmic.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Urbanisme, Vicente Zamora, que va estar present en tot el procés, va agrair la inestimable col·laboració d'aquest grup d'empreses i va destacar l'enorme resposta solidària de veïns i veïnes de l'Eliana davant la crisi sanitària

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon