Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inicia el dimarts 13 el repartiment de 6.000 màscares a treballadors en les parades de metro i bus


El material lliurat pel Govern d'Espanya el repartirà la Policia Local i Protecció Civil.

Demà, dimarts 13 d'abril i el dimecres 14 d'abril es lliuraran màscares higièniques en les parades de metro i autobús de l'Eliana. La Policia Local repartirà entre les 5.45 i les 9.30 hores, a tots els usuaris del transport públic aquestos elements higiènics de protecció per a garantir la seguretat dels viatgers.

La iniciativa pretén evitar nous contagis entre els viatgers de metro i bus en els seus desplaçaments als lloc de treball. L'ús de màscares només està recomanat quan no sigui possible mantenir una distància de dos metres amb altres persones, per la qual cosa si els desplaçaments es fan en vehicle particular, amb moto o caminant, no són necessàries.

Paral·lelament, l'Ajuntament de l'Eliana contínua amb la confecció de 18.000 màscares reutilitzables que es lliuraran als veïns i veïnes en els seus domicilis, seguint un ordre de prioritat. En primer lloc, es faran a les persones majors de 65 anys que habiten soles, a posteriori, a unitats familiars amb persones majors de 65 anys. Una vegada coberts els espectres poblacionals de major risc s'aniran donant a la resta de població, establint una ubicació fixa de repartiment.

L'àrea de serveis socials també ha disposat el telèfon 962758030 (extensions 503 o 504) o el correu electrònic (derechossociales@leliana.es), per a aquelles persones que requereixen d'aquestos elements o màscares en situacions urgents o puntuals (per exemple, una visita a una consulta mèdica).  En aquest cas, es tracta de màscares d'un sol ús que han anat donant a l'Ajuntament diferents col·lectius, persones o empreses, com ara: Safadifarma o Queixal Dent. Aquestos lliuraments a veïns i veïnes, es realitzen pels funcionaris municipals des de la proclamació de l'Estat d'Alarma.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha recordat que les màscares "són per a aquelles persones que hagen d'usar necessàriament el transport públic i és per a aquestos treballadors per als quals va destinat este primer repartiment". El primer edil també ha volgut agrair l'acció solidària i desinteressada de totes aquelles empreses, persones i col·lectius que s'han posat a la disposició del Consistori “per a sumar-se a totes les accions municipals encaminades a detenir aquesta pandèmia”.

Horaris:

Parades de metro: L'Eliana, Montesol i Entrepins (hora d'inici les 5.45).

Parades d'autobús: Osset, Poliesportiu, Corts Valencianes, Cavallers, Avinguda de les Delícies fins a Col·legi Helios (hora inicio les 6.54 hores), en tots dos sentits.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon